Cinema Independența


Schedule

Closed
See schedule

Address

Bulevardul Libertatii, Nr. 2-2C, Targoviste, Romania, 130009

About

      Cinematograful Independenţa, clădire simbol a oraşului Târgoviște, a fost construit în  anul 1970 şi a funcţionat pânǎ în anul 2006. Suprafaţa construită a cinematografului este de 1.400 de mp. Clǎdirea a fost preluatǎ în administrare de către Primăria Târgovişte, de la Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor ”România Film”, în  anul 2010. 
       În anul 2019, Primăria Târgoviște a dat startul lucrărilor de reabilitare a Cinematografului Independența. Valoarea investiţiei s-a ridicat la 8.800.000 de lei, printr-un proiect derulat prin Compania Naţională de Investiţii. 
       În anul 2021, Cinematograful Independenţa a fost dat în folosinţǎ, dupǎ reabilitarea şi modernizarea clǎdirii. Cinemotagraful este spaţios, dotat cu o  salǎ generoasǎ şi administrat de Primǎria Târgoviste prin Teatrul Municipal  Tony Bulandra. Pe 10 decembrie 2021 a rulat primul film la Cinema Independenţa, dupǎ 15 ani de aşteptare  şi deţine cel mai mare ecran de proiecţie Cinema din România. 
      Filmele ruleazǎ de miercuri pânǎ duminică, iar în funcţie de solicitări se pot stabili și alte zile sau alte ore. Sâmbătă şi duminică ruleazǎ filme pentru copii începând cu ora 11:00. Programul este diversificat şi poate fi urmǎrit pe  site-ul www.cinema-independenta.ro . Tot de pe site pot fi achiziţionate bilete online pentru filmul dorit. 
    Cinematograful Independenţa este un punct de atracţie pentru târgovişteni şi nu numai, întrucât este singurul din oraş. 

Upcomming events

Similar Suggestions