Farmacia Sensiblu - Str. Iancu Jianu

Farmacia Sensiblu - Str. Iancu Jianu


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Iancu Jianu 18, Târgoviște, România

About

Sensiblu este una dintre cele mai mari rețele de farmacii sub acelasi brand din România, prezentă în toate localitățile de peste 50.000 de locuitori, rețeaua având peste 480 de farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisă în 1997 și a adus un concept inovativ in România: health and beauty pharmacy.

Valorile noastre
Obiectivul nostru principal este să oferim clienților nostri servicii de cea mai înaltă calitate și să tratăm, cu respect, drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivăm o relație constantă cu clienții nostri, astfel încât să putem să răspundem în cel mai bun mod cerințelor lor și chiar să le anticipăm dorințele.

Responsabilitate
Dorim să atingem standarde înalte de performanță și responsabilitate în activitatea noastră, iar principiile și valorile sunt aplicate atât in relația cu clienții cât și în cea cu partenerii noștri de afaceri. Acordăm autonomie și putere de decizie angajaților noștri, dezvoltând spirit de echipă și flexibilitate în toate activitățile.

Performanța
Scopul nostru este de a crea o companie valoroasă. Facem acest lucru pentru a ne menține creșterea și dezvoltarea, pentru a crea oportunități de angajare și de a minimiza riscurile atât pentru investitori, cât și pentru angajații noștri.

Similar Suggestions

Farmacia Catena - Bd. Unirii

Pharmacy

Farmacia Catena - Bd. Independenței

Pharmacy

Farmacia Sensiblu - Kaufland

Pharmacy

Farmacia Sensiblu - Bd. Independentei

Pharmacy

Farmacia DONA - Bd. Unirii

Pharmacy