ROADMAN AUTO - Perfekt Auto

ROADMAN AUTO - Perfekt Auto


Schedule

Closed
See schedule

Address

Roadman Auto Dumbrava 130146

About

ROADMAN AUTO. SERVICE AUTO MULTIMARCA IN TARGOVISTE.
Am infiintat service-ul Roadman Auto in 2012. Prioritatea noastra numarul 1 este aducerea autovehiculelor defecte sau avariate cat mai aproape de performantele specificate de producator.

Veti descoperi, odata intrati in curtea Roadman Auto, ca nu aveti nevoie de serviciile altui furnizor. Nu trebuie sa stiti, sa cautati, sa aflati, sa va informati in legatura cu solutiile la problemele masinii.

Suntem un service de tipul "one stop shop" unde timpul dumneavoastra conteaza! Intr-un spatiu de 2 500 mp de curte asfaltata, 700 mp de hala si 300 mp de birouri pe doua niveluri va oferim servicii de mecanica, electrica auto, tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, reconditionare, cosmetizare, multe dintre operatiuni fiind controlate computerizat. Ne propunem politica "reveniri zero" dupa ce interventia pe masina dumneavoastra s-a incheiat! Vizam pozitia de leader in regiunea pe care o deservim: Bucuresti (in special sectorul 4, 5 si 6), Bragadiru, Cornetu, Magurele, Mihailesti, Domnesti, Clinceni, Varteju, Buda si zonele adiacente acestora.

Photo Gallery

Similar Suggestions

CLAUNIC SERVICE DAMBOVITA

Auto Service

Gerimpex - AUTOMEISTER

Auto Service

BEDA - Bosh Car Service

Auto Service